tekst: AmsterdamFM

Gisteren vond in de Zuiderkerk de officiële aftrap plaats van de campagne om Amsterdammers te werven voor de burgertop die plaatsvindt op 6 juni in de Zuiderkerk in Amsterdam. Dat moet een bijeenkomst worden waar honderden Amsterdammers samenkomen om een agenda voor de stad samen te stellen. Om een zo divers mogelijk publiek te bereiken werden gisteren ambassadeurs gepresenteerd die hun netwerk activeren om die groepen te bereiken die niet zo makkelijk te bereiken zijn. Vanaf vandaag kun je je aanmelden op burgertop-amsterdam.nl

In Ritme van de Stad legt Yvette Jeuken, één van de initiatiefnemers, uit wat de burgertop inhoudt.

Beluister het interview hier.

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

    Naam *
    E-mail *
    Website

Burgertop-Amsterdam-logo-def