Detron heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan

George Banken, oprichter van Detron ICT GroepEigenlijk is er maar één ding nóg mooier dan ondernemen. En dat is duurzaam ondernemen. Of zo u wilt: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo werkt Detron aan mooie cijfers op de lange termijn. Cijfers die niet alleen goed zijn voor onze onderneming, maar ook voor milieu en de maatschappij. Duurzaam ondernemen versterkt bovendien onze concurrentiepositie. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”

Detron gaat voor groen

Duurzaam ondernemen is voor ICT-dienstverlener Detron van groot belang en laat dit in haar beleid terugkomen. Zo recyclet Detron gebruikte apparatuur en wordt uitgebreid aandacht besteedt aan flexibele en schaalbare IT en telecom oplossingen die minder energieverbruik realiseren. Ook is het verlagen van de uitstoot van C02 tot een minimum in zoveel mogelijk bedrijfsprocessen doorgevoerd.

Visie op MVO

Banken: “De Detron MVO visie sluit aan op de trend die wij zien in de markt, namelijk dat onze klanten verwachten dat we duidelijk aangeven wat wij actief doen op het gebied van MVO. Duurzaam ondernemen leeft steeds meer in het zakenleven. Door vanuit de MVO-gedachte te ondernemen, dienen wij niet alleen het welzijn van onze eigen medewerkers, milieu en maatschappij, maar ook onze concurrentiepositie!”

Burgertop-Amsterdam-logo-def