Vrijwilligers Centrale Amsterdam is een stedelijke organisatie en bestaat ruim 25 jaar. Wij ondersteunen het vrijwilligerswerk in de volle breedte in de stad. Onze belangrijkste activiteiten zijn bemiddeling van vrijwilligers, het adviseren van vrijwilligersorganisaties en de promotie van vrijwilligerswerk. We geven ook voorlichtingen, trainingen en workshops. Daarnaast voeren we projecten uit waarmee we bepaalde doelgroepen extra aandacht geven of innovatieve producten ontwikkelen.

Passie
Het is onze passie om mensen uit alle hoeken van de samenleving te helpen om zich maatschappelijk nuttig te maken om daarmee maatschappelijke organisaties te versterken. Ook willen we deze organisaties op allerlei manieren helpen om hun missie, met de hulp van vrijwilligers, te bereiken.

Wij verbinden mensen en vrijwilligersprojecten met elkaar, zodat ze iets voor elkaar kunnen betekenen. We inspireren vrijwilligers om iets te gaan doen wat bij ze past. We ondersteunen medewerkers van maatschappelijke organisaties om hun doelen met de hulp van vrijwilligers te bereiken. We delen onze kennis en kennis van anderen.

Wij proberen dat te doen op een toegankelijke en persoonlijke manier. We werken flexibel en combineren een online dienstverlening met persoonlijk contact.

Burgertop-Amsterdam-logo-def